Op zoek naar een woning met huurtoeslag?

Hoe kom je aan een woning met huurtoeslag?

Woonruimte met huurtoeslag is schaars. Als er al één op de markt komt, concurreer je met tientallen anderen die ook met huurtoeslag willen wonen. Hoe los je dat op? Laat ons voor je zoeken. Wij kennen de markt en de markt kent ons. We weten vaak als eerste wat beschikbaar komt. Of nog vóórdat het beschikbaar is. Zo kun jij de concurrentie te snel af zijn! Meld je direct aan door een zoekopdracht te plaatsen.

Hoe werkt het?

Jij geeft ons via het zoekformulieraan wat je zoekt, waar je zoekt en wat je budget is. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag. Zodra we een geschikt huis, appartement of studio hebben gevonden, leggen we het aan je voor. Als je geïnteresseerd bent, regelen we een privé bezichtiging voor je. Wil je de woonruimte hebben? Dan helpen we je met het regelen van de papieren. Zo heb je de grootste kans de verhuurder te overtuigen jou de woning te gunnen.

Wat kost het?

De kosten van onze zoekactie zijn gelijk aan één maandhuur (met een minimum van € 500,00), exclusief 21% BTW. Vaak heb je die met twee of drie maanden huurtoeslag dus al terugverdiend.
Lukt het ons niet om jou te helpen? Dan ben je ons geen kosten verschuldigd. Vind je in de tussentijd zelf woonruimte, zonder onze hulp? Dan ben je ons geen kosten verschuldigd. Wij werken op basis van no cure, no pay. Aarzel dus niet en plaats een zoekopdracht!

Lees hier wat onze klanten vinden van onze dienstverlening.

Wil je meer informatie ontvangen of je aanmelden voor huurtoeslag zoekactie? Neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar rental@bmvastgoed.nl.
 

BM Vastgoed