TARIEVEN VOOR HUURDERS

De kosten van onze dienstverlening geven wij van tevoren aan, inclusief alles. Zo weet je direct wat het je kost om een mooie huurwoning te vinden.  De tarieven voor onze makelaarsdiensten zijn als volgt:

Huren

Voor het aanmaken van een account rekenen wij éénmalig €29,95. Hiervoor ben je 1 jaar lang bij ons ingeschreven en kan je onbeperkt reageren op onze woningen en deze bezichtigen.  

Als je een woning kiest uit ons eigen bestand, dan ben je ons geen kosten verschuldigd voor het vinden van een woning. Bij het afsluiten van de huurovereenkomst rekenen we wel eenmalige kosten van € 150,00 (incl. 21% BTW).

Bezichtigingstour

Wij laten je Arnhem zien en tonen je ook direct beschikbare huurwoningen. De bezichtigingstour kost één maand huur (met een minimum van €500,00) incl. 21% BTW. We werken strikt op basis van no cure, no pay. Vinden we geen geschikte woning voor je? Dan ben je ons ook niets verschuldigd.

Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor je kunnen doen, via 085-7325910 of per e-mail: contact@BMvastgoed.nl.  
BM Vastgoed