HET BM VASTGOEDPAKKET

Wanneer je bij ons woonruimte huurt, stellen we als eis dat je WA verzekerd bent. Dit beschermt jou, de verhuurder en medebewoners tegen onkosten bij schade die je per ongeluk aan de woning toebrengt. De WA verzekering sluiten wij voor je af in het BM Vastgoedpakket. Ook hebben we daar allemaal andere leuke en nuttige extraatjes aan toegevoegd. 

Wat zit in het BM Vastgoedpakket?

WA verzekering: met de WA-verzekering ben je verzekerd als je de woning per ongeluk beschadigt.

Voortdurende dienstverlening: ook nadat je je woning hebt gehuurd, blijven we voor je klaarstaan. Als je vragen hebt over je huur, kun je bij ons terecht. Maar ook als je een conflict hebt met één van je medebewoners, kan je bij ons terecht.

Klussenservice: BM Vastgoed werkt samen met diverse klusbedrijven. Met het BM Vastgoed lidmaatschap heb je recht op gebruik van de klussenservice en kan je tegen gereduceerde prijzen klusjes in je woning laten uitvoeren. Zoals schilderwerk, hulp bij verhuizing, laminaat leggen etc. Je hebt al een klusser voor je beschikbaar staan voor €10,00 per uur. Je betaald geen voorrij kosten. 

Sleutelverzekering: Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je jouw sleutel verliest. Echter werken wij in de meeste gevallen met een sleutelsysteem. Op deze manier weten wij zeker dat er geen andere personen in het bezit zijn van sleutels. Het bijmaken van een sleutel kan dus ook niet zomaar. Indien jij jouw sleutel bent verloren, betekend dit in veel gevallen dat het slot van de voordeur en eventueel jouw kamerdeur vervangen moet worden. Dit kan al snel oplopen tot honderdeneuro's. Met de sleutelverzekering ben je voor verlies en diestal gedekt tegen deze kosten.   

Overnameservice: Het komt vaak voor dat er bepaalde spullen door de vorige bewoner ter overname wordt aangeboden. Of wanneer jij de woning of kamer verlaat, bepaalde spullen ter overname aanbied. HIervoor kan je een beroep op ons doen en zullen wij ervoor zorgen dat dit soepel verloopt. 

Geen mutatiekosten: Wanneer jij intern wilt verhuizen brengen wij mutatiekosten in rekening. Deze kosten komen te vervallen indien je bij ons het BM Vastgoed pakket hebt afgelosten. 

Extra service: Wij helpen jouw graag met het aanmelden bij gas, water en lichtbedrijven. Ook bij het aanvragen van huurtoelsag of een parkeervergunning helpen wij jou graag.     

 

Wat kost het BM Vastgoedpakket?

Het BM Vastgoedpakket kost € 9,95 per maand (excl. 21% BTW.
BM Vastgoed