ZOEK JE EEN HUURWONING

Wij helpen je je droomhuis of studentenkamer te vinden. Wij zijn verhuurmakelaars die het onze huurders zo makkelijk mogelijk willen maken. Bij ons draait namelijk alles om klanttevredenheid en klantgemak. Lees hieronder hoe je via ons een nieuwe woning kunt vinden.

Vind je het moeilijk een leuke huurwoning te vinden? Wij kunnen exclusief voor jou een woning zoeken en je helpen de woning ook echt te krijgen. Lees hier meer over ons VIP huurpakket.

Ga je in Arnhem wonen, maar ken je de stad nog niet? Wij nemen je mee op een tour en laten je alle leuke plekken zien. Lees hier meer over onze bezichtigingstour.

Zelf een woning vinden op onze website? Dat doe je via de onderstaande stappen.

In vijf eenvoudige stappen in je nieuwe woning

Inschrijven op onze website: Voor je een huurwoning kan bezichtigen, dien je eerst een account aan te maken op onze website. Nadat je een account hebt aangemaakt, kan je onbeperkt reageren en onze woningen bezichtigen. Je wordt ook direct op de hoogte gebracht, zodra we nieuwe woningen hebben die bij jouw wensen passen. Dit is volledig vrijblijvend. De éénmalige kosten voor het aanmaken van een account bedraagt €29,95. 

Huurwoning gevonden: Heb je een woning gevonden die je graag wilt bezichtigen? Dan kan je eenvoudig een bezichtiging inplannen. Nadat we je verzoek hebben ontvangen, sturen we je per e-mail een bevestiging. Je gaat dan samen met onze verhuurmakelaar of de verhuurder het huurhuis bekijken.

Je wilt de woning huren: Als je de woning hebt bezichtigd en wilt huren, vragen we in de meeste gevallen om: 

- Een recente loonstrook (als je in loondienst bent) en een werkgeversverklaring (als je in loondienst bent); 

- Accountant gegevens / inschrijving KVK (als je een zelfstandig ondernemer bent);

- Een kopie van je ID of paspoort en een uittreksel bevolkingsregister;

- Een verhuurdersverklaring (als je al huurt); 

- Een borgsteller (als je student bent of een laag inkomen ontvangt).

Als je deze documenten al hebt aangeleverd voordat je gaat bezichtigen, kunnen we direct je direct voorstellen aan de verhuurder. We voeren altijd een huurdercheck uit (dat is een korte screening op kredietwaardigheid), maar pas wanneer jij hiervoor toestemming hebt gegeven.

Tekenen van het huurcontract: Het huurcontract wordt door ons of de verhuurder opgesteld. Eventuele wijzigingen aan de huurovereenkomst kan je doorgeven, wanneer je het concept van ons hebt ontvangen. De aanpassingen worden met de verhuurder besproken en bijgesteld.

Sleuteloverdracht en oplevering: Bij de sleuteloverdracht wordt de woning geïnspecteerd door jou, de verhuurder en de verhuurmakelaar. Na de inspectie wordt de definitieve huurovereenkomst getekend en ontvang je de sleutels van je nieuwe huurwoning! 

KKVV:
De meeste van onze verhuurders, maken gebruik van de KKVV applicatie. Zie voor meer informatie www.kkvv.nl
KKVV is een registratiesysteem om onder meer de brandveiligheid te controleren in de woning waarin jij woonruimte gaat huren.

Deze applicatie beschikt, naast de module brandveiligheid, ook andere belangrijke functies om het woongenot van de huurder te vergroten. Denk hierbij aan een klachtenregistratiesysteem en een informatieblok.

Aan het gebruik van deze applicatie zijn kosten verbonden voor zowel verhuurder als huurder. De kosten voor de huurder worden door de BM Vastgoed (éénmalig) in rekening gebracht bij het ondertekenen van de huurovereenkomst.

Bij het ondertekenen van de huurovereenkomst wordt de werking van de KKVV applicatie uitgelegd. BM Vastgoed zorgt ervoor dat jouw gegevens in het KKVV systeem worden geregistreerd en legt jou de werking van andere functies van het systeem uit. Ook beschikt BM Vastgoed over een telefonische helpdesk om vragen van de huurder m.b.t. de KKVV applicatie te beantwoorden, gedurende de huurperiode. 

Lees hier wat onze klanten vinden van onze dienstverlening.
BM Vastgoed