BEZICHTIGINGSTOUR ARNHEM

Wil je woonruimte huren in Arnhem en ken je de stad nog niet goed? Boek bij ons de Bezichtigingstour en binnen één dag ben je helemaal up-to-date met alle hotspots van Arnhem. Ook bezichtigen we de beschikbare huurwoningen of huurkamers, zodat je een juiste keus kan maken waar je wilt wonen. Zo heb je niet alleen een hele leuke dag in je toekomstige woonplaats, maar is die dag ook heel nuttig besteed.

Programma bezichtigingstour Arnhem

Ontbijt: we halen je op bij het Centraal Station en gaan samen ontbijten. Als je met de auto komt, kun je die gratis bij ons kantoor in het centrum van Arnhem parkeren. Bij het ontbijt nemen we de tour door die we gaan maken en welke huurwoningen we gaan bekijken.

Bezichtigingen: we gaan samen vier tot zes huurwoningen of –kamers bekijken. Tijdens de bezichtigingen vertellen we je alles over de woningen, maar ook over de buurten en de omgeving. Tussen de woningbezoeken laat onze verhuurmakelaar je Arnhem en alle hotspots zien.

Lunch op de korenmarkt:we lunchen ophet populairste en gezelligste plekje van Arnhem: de "Korenmarkt". Tijdens de lunch is er alle ruimte om vragen te beantwoorden. We zullen alle woningen of kamers die wij hebben bezichtigd nog eens samen doornemen.

Proosten op je nieuwe huis? De Bezichtigingstour verplicht je tot niets! Maar mocht je jouw ideale woning of -kamer tijdens de bezichtigingstrip hebben gevonden, dan kunnen we direct proosten op je nieuwe woning.

Tarief bezichtigingstour Arnhem

De kosten van de bezichtigingstour zijn gelijk aan één maandhuur (met een minimum van €500,00), exclusief BTW. Dit betaal je alleen als je ook gaat wonen in een huurhuis of huurkamer die we voor je hebben gevonden.

Lukt het ons niet om jou te helpen een woning te vinden? Dan ben je ons geen kosten verschuldigd. Vind je in de na de bezichtigingstour zelf woonruimte, zonder onze hulp? Dan ben je ons geen kosten verschuldigd. Wij werken op basis van no cure no pay.

Lees hier wat onze klanten vinden van onze dienstverlening.

Wil je meer informatie ontvangen of je aanmelden voor een bezichtigingstour? Neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar contact@bmvastgoed.nl.

BM Vastgoed