Aanhuurmakelaar: hulp bij het zoeken

Hulp nodig bij het vinden en krijgen van een woning? Heb je geen tijd om eindeloos woningen te bezichtigen? Neem dan ons VIP huurpakket. Wij gaan exclusief voor jou op zoek naar de ideale woonruimte. Je maakt gebruik van ons netwerk, expertise en executive dienstverlening om de concurrentie te slim af te zijn. Klik hier om je direct aan te melden.

We zoeken een droomhuis voor jou

Waaruit bestaat het VIP huurpakket?

We onderzoeken je woonwensen: samen nemen we uitgebreid door hoe jouw droomwoning eruit ziet. Dit helpt ons in onze zoektocht naar je nieuwe huis.

We vinden een woning voor jou: naast woningen die we zelf in beheer hebben, beschikken we over een uitgebreid netwerk in de omgeving. Niet alle woningen komen op onze website of die van andere aanbieders terecht. Wanneer wij de woning vinden die bij jou past, stellen we die als eerste aan jou voor.

We helpen je de woning te krijgen: je krijgt een aparte bezichtiging en we stellen je apart voor aan de verhuurder. Zo groeit de kans dat je de woning ook krijgt, als je de woning wilt hebben. Daarna nemen we het huurcontract met je door en bespreken we eventuele aanpassingen voor je met de verhuurder.

Begeleiding ook als je er woont: ook als je eenmaal in de woning zit, willen we dat je het er goed hebt. Mocht er een conflict zijn met de verhuurder, dan bemiddelen we kosteloos voor jou.

Executive dienstverlening: bij het VIP huurpakket is alles erop gericht om jou te helpen een woning te vinden. Je kunt van ons een vijfsterren behandeling verwachten, zoals bij een VIP hoort.

Tarief VIP huurpakket

De kosten van het VIP huurpakket zijn gelijk aan één maandhuur met een minimum van €500,00, exclusief 21% BTW.

Lukt het ons niet om jou te helpen? Dan ben je ons geen kosten verschuldigd. Vind je in de tussentijd zelf woonruimte, zonder onze hulp? Dan ben je ons geen kosten verschuldigd. Wij werken op basis van no cure no pay.

Lees hier wat onze klanten vinden van onze dienstverlening.

Wil je meer informatie ontvangen of je aanmelden voor het VIP huurpakket? Neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar rental@bmvastgoed.nl.

BM Vastgoed