WAAROM KIEZEN VOOR ONZE VERHUUR- EN BEHEERDIENSTEN

Uw woning door een verhuurmakelaar laten verhuren of beheren vergt vertrouwen. U zult dan ook de verschillende aanbieders goed afwegen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat wij de beste dienstverlening aan u kunnen leveren. Dit is waarom.

Vijf redenen om voor ons te kiezen als uw verhuurmakelaar

De klant staat centraal: wij zijn een klein bedrijf dat werkt met korte lijnen. Wij vinden het belangrijk dat onze klant ons kent, vertrouwt en een executive dienstverlening krijgt. Uw contactpersoon is degene die uw woning verzorgt en niet een gedelegeerde. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Bereikbaarheid: als u ons eenmaal kent, moet u ons ook kunnen bereiken. U heeft onze direct mobiele nummer en niet van een doorschakelmenu op kantoor. Ook in de avond en in het weekend staan we voor u klaar.

Geen leegstand: wij kennen vrijwel geen leegstand. We beschikken over een groot bestand van woningzoekenden en omdat we ook in de avonden bezichtigen, werken we bijzonder effectief. U zult niet snel een makelaar vinden die sneller uw woning verhuurt.

Groot netwerk: door onze jarenlange ervaring en persoonlijke manier van zakendoen, hebben we een grote kring opgebouwd van vaklieden waarmee we samenwerken. Daar kunt u van profiteren. We kunnen desgewenst precies de juiste professional inschakelen, of het nu gaat om een slotenmaker, een aannemer of een bevriende makelaar. En vaak voor een zachte prijs.

Scherpe prijs: bij ons krijgt u vijf sterren dienstverlening voor een bijzonder laag tarief. Hoe kan dat? We zijn een klein bedrijf en maken niet de overheadkosten van veel grote makelaarskantoren. Onze grootste selling point is niet zichtbaarheid, maar dienstverlening. En dat resulteert in een fantastische prijs/kwaliteit verhouding.

Lees hier waaruit ons verhuurdiensten bestaan.
Lees hier wat onze beheerdiensten inhouden.
Lees hier als u een huis wilt kopen voor de verhuur.

Of neem contact met ons op via 085-7325910/06-24367367 of per e-mail: contact@BMvastgoed.nl.  

BM Vastgoed