BELEGGINGSPANDEN TE KOOP

AANKOOP | VERHUUR | BEHEER BELEGGINGSPANDEN

Bent u op zoek naar een beleggingspand voor de verhuur? Schakel ons in om het juiste beleggingspand te vinden. Vanwege onze ervaring en expertise op de lokale verhuurmarkt, weten we precies welk rendement u kunt behalen op een beleggingsobject. Besteed uw kostbare tijd daarom niet aan het oeverloos zoeken naar een beleggingspand, maar plaats de zoekopdracht bij ons.

Vijf redenen om uw beleggingspand door ons te laten zoeken

Als eerste bij de mooiste panden: wij zijn er vaak als eerste bij. Dit komt omdat we de woningmarkt kennen en dagelijks afspeuren. Daarnaast hebben we een groot netwerk met makelaars en vastgoedbeleggers, waardoor we regelmatig beleggingspanden aangeboden krijgen voordat die op de markt verschijnen.

Onderhandelen over vastgoed is onze specialiteit: wij weten wat het aangeboden beleggingspand werkelijk waard is. Niet alleen de taxatiewaarde, maar ook wat het u direct op kan leveren aan (huur)inkomsten. Onderhandelen is voor ons een sport, maar de verhouding tussen investering en rendement verliezen we nooit uit het oog.

Rendement zegt niet alles: het is niet verstandig een beleggingspand te kopen, puur op basis van de verwachte huurinkomsten. Vergeet niet: hoe hoger het rendement, hoe groter het risico. Als u geen huurders kunt vinden, brengt uw pand niets op. Vanwege onze ervaring als verhuurmakelaar, kunnen wij precies inschatten hoe het beleggingspand in de markt zal liggen.

Wij verbouwen, verhuren en beheren uw beleggingspand: bij ons heeft u een ‘one stop shop’ die van begin tot einde uw investering begeleidt. Alles wat komt kijken bij het verhuren van uw beleggingspand is ons vak. 

Executive dienstverlening: bij ons komt u altijd op de eerste plaats. Wij zijn trots op onze klanttevredenheid en onze klantenbinding. Lees ook want andere klanten van onze dienstverlening vinden.

Tarief voor het zoeken van een beleggingspand

Wij zoeken voor u een geschikt beleggingsobject met een tarief van 2% van de vraagprijs met een minimum van € 3000,- exclusief 21% BTW. Dit bedrag bent u ons alleen verschuldigd als wij ook daadwerkelijk een geschikt pand voor u vinden en u besluit deze te kopen.

Wij voeren de volgende diensten voor u uit:

-      Zoektocht naar een geschikte pand: omdat wij Arnhem goed kennen en over een uitgebreid netwerk beschikken, zijn we vaak als eerste bij interessante beleggingspanden.

-      Bezichtigingen: wij bezichtigen de beleggingspanden met of voor u en geven u een uitgebreid verslag van de woningopname en de geschatte huuropbrengsten.

-      Advies over verbouwing: wij adviseren u over de kosten en het rendement van een eventuele verbouwing van het beleggingspand.

-      Onderhandelingen: wij onderhandelen voor u over de koopprijs van het beleggingspand.

Lees hier waaruit ons verhuurdiensten bestaan.
Lees hier wat onze beheerdiensten inhouden.
Lees hier hoe wij ons als makelaar  onderscheiden van de concurrentie.

Of neem contact met ons op via 085-7325910 / 06-24367367 of per e-mail: contact@BMvastgoed.nl.   

 

BM Vastgoed