VERHUUR VAN UW VASTGOED

U bespaart kosten door ons als verhuurmakelaar in te schakelen. Leegstand komt bij ons namelijk bijna niet voor. Daardoor haalt u het hoogste rendement op uw vastgoed. Wij zorgen ervoor dat u snel een nette en betrouwbare huurder vindt.

Hoe verhuren wij uw huis?

1. Woningopname: wij nemen de woning met u op en maken foto’s, zodat wij de woning kunnen adverteren. 

2. Bezichtigingen: wij kiezen geschikte woningzoekenden en plannen een bezichtiging in. Dit doen wij vaak in de avonden en weekenden, om zoveel mogelijk kandidaten te trekken. Het is aan u of u hierbij aanwezig wilt zijn.

3. Keuze huurder: Na een grondige screening inclusief kredietwaardigheidstoets, weten we beter of we een geschikte huurder hebben gevonden. Als u akkoord bent met de voorgestelde huurder, stellen wij de huurovereenkomst op.

4. Inspectierapport: Tijdens de sleuteloverdracht stellen wij een degelijk inspectierapport met fotoreportage op. Zo is het voor beide partijen duidelijk hoe de woning is opgeleverd.

5. Einde huurperiode: Als de huurder de huurperiode beëindigt, maken wij een eindinspectierapport op. Is de woonruimte niet netjes achtergelaten? Dan mag u de herstelkosten verrekenen met de waarborgsom. Zo bent u er zeker van dat de woning weer in dezelfde staat wordt opgeleverd. Al onze huurders zijn tevens verplicht WA-verzekerd. 

Tarief verhuurdiensten

U kunt uit drie opties kiezen hoe wij de kosten van het verhuurpakket factureren: 

1.   U betaalt eenmalig €100,00 opstartkosten en 8% van de afgesloten huurperiode (exclusief 21% BTW).

2.   U betaalt eenmalig €100,00 opstartkosten en maandelijks 8% van de maandhuur gedurende de huurperiode (exclusief 21% BTW). 

Uw vastgoed kan ook geadverteerd worden met onze vergoeding verrekend in de huurprijs. Zo heeft u onze kosten alweer terugverdiend.

U betaalt ons pas als wij uw woning hebben verhuurd. Vinden wij geen geschikte huurder? Dan bent u ons ook niets verschuldigd. 

3. Wenst u zelf uw vastgoed te verhuren maar wilt u wel kennis maken met onze kandidaat huurders? Ook dat is mogelijk. Wij presenteren uw vastgoed aan onze kandidaat huurders die bij ons een zoekopdracht hebben geplaatst. In dit geval werken wij in opdracht van de huurder en bent u ons geen kosten verschuldigd.

Lees hier hoe wij ons als makelaar onderscheiden van onze concurrenten.
Lees hier wat onze beheerdiensten inhouden.
Lees hier als u een huis wilt kopen voor de verhuur.

Of neem contact met ons op via 085-7325910/06-24367367 of per e-mail: contact@BMvastgoed.nl.   

BM Vastgoed