Onze Diensten (al meer dan 35 jaar ervaring)!

BM Vastgoed & Atlas International doen er alles aan om de ervaring van het kopen van een huis in Spanje zo aangenaam mogelijk te maken, daarom bieden we een 'all in' service aan tijdens het volledige koopproces.

Onze diensten zijn ongeëvenaard en we zijn er trots op dat wij van alles zijn voorzien om uw aankoop zo stressvrij mogelijk te laten verlopen. Onze medewerkers staan steeds voor u klaar om u te helpen en te begeleiden bij alles, van het openen van een bankrekening tot het kopen van meubels of het verhuren van uw investering! Wat u ook nodig heeft, wij zijn op alles voorzien!

 

Atlas Naverkoop
Onze klantendienst zorgt ervoor dat alle naverkopen namens u worden behandeld. Dit omvat een volledige moving-in dienst, van opgehaald worden op de luchthaven tot aan het ogenblik dat werkelijk alles is geregeld. Begeleiding bij de advocaat naar uw keuze, meegaan naar de bank om een rekening te openen en u bijstaan bij de notariële akte. In feite alles wat er dient te gebeuren opdat de overdracht naar uw fantastische nieuwe woonst vlot zou verlopen.

Meubilair
De meubelzaak van Atlas International biedt u een ruime keuze aan diverse stijlen. Voor elk type huis is er een aanbod. Bij Atlas begrijpt men het belang van decoratie en inrichting met kwaliteitsmaterialen. Welk type of stijl woning u ook koopt, de Atlas meubelzaak is er om u te helpen bij de inrichting. Wij hebben tevens onderhandeld om een mooi meubelpakket met inbegrip van witgoed, te kunnen aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Belasting
Er zijn verschillende kantoren met zelfstandige advocaten en belasting adviseurs welke beschikbaar zijn voor internationale klanten. Zij spreken uw taal en zullen voor u alle wettelijke regelingen in orde maken. Wij zijn verheugd u deze geselecteerde kantoren te kunnen aanbevelen maar uiteraard ligt de vrije keuze bij u en kan u zelf een kantoor aanstellen en op eigen houtje handelen.

Atlas Technische Dienst
De technische dienst Atlas is ontstaan naar aanleiding van de wensen van klanten betreffende het zgn. meerwerk zoals b.v. patio’s, garages, zwembaden, airco, raambeveiliging, enz... in feite alles van tuinaanleg tot de aanleg van uw schotelantenne. Atlas komt bij u langs met een prijsopgave, en voert het werk volgens uw specificatie en naar uw tevredenheid uit. Competitieve prijzen en een uitzonderlijke service zijn de handelsmerken van Atlas Technical.

Hotels
Atlas International heeft zijn eigen hotels waar klanten tijdens een bezichtigingsreis een warm welkom wordt geheten. De hotels zijn zo gelegen, dat het bezichtigen van de woningen binnen acceptabele reistijd te doen is. De Atlas hotels vormen een oase van rust, in een ontspannen sfeer met zwembaden, goede restaurants en een gezellige bar.

Verzekering
Atlas International beveelt u één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Europa aan, en streeft ernaar dat u de beste dekking krijgt tegen de laagste prijs. Woonverzekering, Inboedelverzekering, Medische zorgen Investeringen, Autoverzekering en  Vakantieverzekering. Het vinden van de verzekering die u nodig heeft kan een tijdrovende inspannende zaak zijn.

Deviezen
Wij zijn er ons van bewust dat onze klanten niet regelmatig aankopen verrichten in een buitenlandse munteenheid, dus ons doel is om hen veilig te begeleiden bij de aankoopproces van hun onroerend goed en ervoor te zorgen dat de aankoop van hun woning zo soepel en snel mogelijk verloopt. Er wordt aangeraden om een Spaanse bank in te schakelen voor al uw buitenlandse transacties.

Verhuurdienst
De aankoop van een woning via Atlas International is een goede investering voor de toekomst. Indien u een goed rendement wilt behalen op uw investering, door bijvoorbeeld uw woning (deels) te verhuren, waarom dan niet toetreden tot de honderden tevreden klanten voor wie wij momenteel werken? Property management Services van Atlas International zal er alles aan doen om te proberen het maximale rendement uit uw woning te behalen.

Uitgelicht

Social

Recent bekeken