Je wilt een beleggingspand kopen? Dit is waarom jij voor ons kiest!

• Je bespaart tijd
Je geeft ons een zoekopdracht, wij zoeken voor jou het geschikte beleggingspand. Vervolgens begeleiden we je bij de aankoop van het beleggingspand. Zo hoef jij geen dagen te zoeken naar een mooie investering. Wij kennen de markt en speuren deze dagelijks af. Wij zien het als een sport en zijn er vaak als eerste bij!
 
• Je bespaart veel geld
Onderhandelen is onze specialiteit. Wij weten wat het aangeboden beleggingspand dat je wilt kopen, werkelijk waard is. Wij zien het als een persoonlijke uitdaging het maximaal haalbare voor je te regelen. Ook kennen wij de juiste partijen voor het financieren van een beleggingspand. Wil je een beleggingpand financieren? Onze financieel specialist weet bij welke banken je moet zijn voor de juiste hypotheek. Zo betaal je nooit teveel.
 
• Jij hebt de eerste keus
Je wilt er toch ook als eerste bij zijn als er een interessant beleggingspand beschikbaar komt? Via ons uitgebreide netwerk krijgen wij dagelijks beleggingspanden te koop aangeboden, nog voordat deze op de markt zijn gezet. Heeft iemand een interessant beleggingspand te koop, dan wil je er toch als eerste bij zijn? 
 
• Je maakt geen fouten
Een aantal partijen op internet verkopen beleggingspanden puur op basis van huurinkomsten en bijbehorend rendement. Deze rendementen zien er soms erg aanlokkelijk uit. Vergeet niet, hoe hoger het rendement, hoe groter het risico. Wat als jouw huurder de huur opzegt. Wat is jouw pand leeg waard? En hoe makkelijk vindt je nieuwe huurders? Wij helpen je om alles zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen.
 
• Wij kennen de wet- en regelgeving
Wij doen onderzoek naar bestemmingsplannen, helpen je met de vergunningsaanvragen en zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Het hebben van de juiste vergunningen is overigens ook voor banken en verzekeraars een eis voor het verstrekken van een hypotheek op een beleggingspand.
 
• Ook na de aankoop nemen wij jouw zorgen weg
Een verbouwing, de verhuur en het beheer van jouw pand, het selecteren van
geschikte huurders: dit alles is bij ons in vertrouwde handen. Het gaat in de praktijk maar om één ding: zekerheid. Dus betrouwbaarheid van de huurders en continuïteit van de verhuur.

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Of een keer met ons van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op.

 

 
BM Vastgoed