Maak kennis met Arnhem

 

Of je nou gaat studeren of gaat werken in een nieuwe stad, het is altijd spannend om naar een nieuwe stad te verhuizen. Vooral als je de stad ook nog eens niet goed kent.

Daar hebben wij aan gedacht!
Wanneer je bij ons een bezichtigingstrip boekt ben jij binnen 1 dag helemaal up to date van alle hotspots van Arnhem. Daarnaast bezichtigen wij ook de beschikbare huurwoningen en/of kamers zodat jij een juiste keus kan maken waar
je wilt komen te wonen!

De medewerkers van BM Vastgoed kennen de stad Arnhem als geen ander en weten precies waar jij moet zijn om je helemaal thuis te voelen! Zij kunnen je alles vertellen over de omgeving, de wijken en bezienswaardigheden. Natuurlijk weten zij ook waar de leukste en gezelligste restaurantjes en barretjes zich bevinden. 

Nadat jij je hebt aangemeld om deel te nemen aan een bezichtigingstrip nemen wij telefonisch contact met je op om jouw woonwensen te bespreken. Hierna gaan wij direct voor je aan de slag met het selecteren van huurwoningen of kamers die aan jouw wensen voldoen.Wanneer wij een selectie hebben gemaakt van de beschikbare woningen sturen wij je deze per mail toe. Wanneer jij het er mee eens bent plannen wij een datum om de huurwoningen of kamers te gaan bezichtigen.
 

Programma bezichtigingstrip:

09.45 10:15 uur:
Je kan heerlijk ontspannen met de trein naar Arnhem komen want je wordt door ons opgehaald op het vernieuwde centraal station in Arnhem. 
Onder het genot van een kop koffie en een croissant nemen we nog even de geselecteerde woningen door. Kom je liever met de auto? Dan kan je deze (gratis) parkeren bij ons op kantoor. 

10.15 -13:00 uur:
We gaan wij 4 tot 6 geselecteerde huurwoningen of kamers bezichtigen. Tijdens de bezichtiging vertellen wij je alles over de woning maar ook over de buurt en omgeving.Door de woningbezoeken heen zal onze verhuurmakelaar je alles vertellen over Arnhem. Natuurlijk laten wij je ook alle hotspots van Arnhem zien.

13:00 - 14:00 uur:
We zullen gaan lunchen bij Café Touché gelegen op het meest populaire en gezelligste plekje van Arnhem de "Korenmarkt". Nadat wij ontvangen zijn door het altijd gastvrije en vriendelijke personeel van Café Touché, is er alle ruimte om antwoorden te geven op jouw vragen. We zullen nogmaals alle woningen of kamers die wij hebben bezichtigd nog eens gezamenlijk doornemen.

Afsluiting: De bezichtigingstrip is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets maar mocht je jouw ideale woning of kamer tijdens de bezichtigingstrip hebben gevonden dan kunnen wij direct proosten op je nieuwe kamer of woning. Mocht je het liever even willen laten bezinken dan is dit uiteraard ook geen probleem maar we laten jou in ieder geval niet met een lege maag naar huis gaan! Na de lunch kan je gezellig blijven na borrelen of nog even het centrum van Arnhem in lopen om kennis te maken met de binnenstad.

Kosten:
De kosten van een bezichtigingstrip bedragen €125,- exclusief 21% btw voor 2 personen. 
Hier zit bij inbegrepen: 

• Aanmaken van een zoekopdracht  
• Selecteren van woningen en het organiseren van de bezichtigingen 
• Transfer voor het bezichtigen van de huurwoningen
• Ontbijt + drankjes  
• Lunch + drankjes

Wil je nog iemand mee nemen? Dat kan, de extra kosten hiervan bedragen €40 inclusief btw per persoon. 

De bezichtigingstrip zal plaatsvinden op een zaterdag of zondag.
Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact met ons op.
 

   
BM Vastgoed