Dit hebben onze klanten ervaren...

Verhuurd

Emmastraat 25-kamer 5, Arnhem
Huurder

Huurder

Nick
Fijne samenwerking en vriendelijk personeel!

Verhuurd binnen 3 weken

Arnhem
Huurder

Huurder

Kelly Papa
Oprecht mijn complimenten aan BM Vastgoed, Donny. Via Facebook een studio gespot, gereageerd en binnen anderhalve week heb ik alles kunnen regelen. Zoals: een bezichtiging, tekenen van documenten en huurovereenkomst. Donny staat je zelfs bij in de late avonduurtjes of in de weekenden. Heel flexibel, en dat is ontzettend prettig! Een dikke 10 voor de service en communicatie.
Daarom heb ik altijd mijn vragen mogen stellen, en nog altijd, kan dit. Bedankt voor je hulp en ik ga zéker genieten van mijn studiootje!

Direct verhuurd

Looierstraat 20, Arnhem

Verhuurder

Audy Maassen-Fransz
Al verschillende malen gebruik gemaakt van de diensten van BM Vastgoed bij de verhuur van onze appartementen en kamers. Al het werk uit handen, goede afspraken en fijne huurders.  Prima keuze! Audy Maassen-Fransz - Arnhem

Verhuurd binnen 6 dagen

Bakkerstraat 16-A kamer 6, Arnhem
Huurder

Huurder

Renee Verbruggen
Ik zit nu sinds een paar weken in mijn nieuwe kamer in hartje Arnhem. Het tekenen van het contract en alles daar om heen is vlot en prettig verlopen. Het contact met de makelaar is goed en hij is erg betrokken met mij en mijn huisgenoten. Als ik vragen of opmerkingen heb, bijvoorbeeld als er iets kapot is, word ik snel geholpen en belt de makelaar er nog een keer achteraan of de klusjesman langs is gekomen en alles goed is verlopen. Ik heb dus in deze korte periode al goede ervaringen met BM vastgoed.

Verhuurd binnen een maand

Johan de Wittlaan 170, Arnhem
Johan de Wittlaan, Arnhem

Johan de Wittlaan, Arnhem

Verhuurd binnen 9 dagen

Velp
Zuider Parallelweg, Velp

Zuider Parallelweg, Velp

Verhuurd binnen 9 dagen

Velp
Zuider Parallelweg, Velp

Zuider Parallelweg, Velp

Verhuurd binnen een maand

Arnhem
Huurder

Huurder

Roos

Verhuurd

Van Toulon van der Koogweg 8-A, Oosterbeek
Huurder

Huurder

Ramon & Mirthe
Via Facebook hadden wij gereageerd op appartementen die te huur aangeboden werden. Wij kregen hier snel reactie op en konden daarna bezichtigen, zonder inschrijfkosten te betalen. Dit was voor ons goedkoop en makkelijk. Je hebt namelijk zo geen maandelijkse kosten, zoals je wel bij andere makelaars/organisaties hebt.  Zo hebben we ons appartement snel gevonden! 

De service was erg goed. Als we met vragen zaten konden we BM Vastgoed bellen of mailen en kregen snel antwoord op onze vragen.

Wij raden BM Vastgoed zeker aan! 

Verhuurd binnen 3 dagen

Arnhem
Huurder

Huurder

Naejefney
BM Vastgoed hielp ons enorm en was echt prettig om mee te werken. Alles was in orde en geregeld binnen 2 dagen, echt helemaal geweldig!

Direct verhuurd

Wichard van Pontlaan 241, Arnhem
Huurder

Huurder

May
Thanks for BM Vastgoed. 
BM Vastgoed has been done a wonderful help for us. We found a really nice flat just in a few days. They have provided a very good service.

Direct verhuurd

Arnhem

VERHUURDER

Janneke & Christiaan de Zwart
Al enkele jaren werken wij met veel tevredenheid samen met BM Vastgoed. Een partij waar wij volledig onze verhuurzaken aan over kunnen laten en veel werk voor ons uit handen neemt. Ondanks dat wij zelden leegstand hebben selecteren zij prettige en goede huurders. Ook bij eventuele calamiteiten (zoals bijvoorbeeld een lekkage) staan zij altijd voor ons klaar (ook in het weekend), en onderhouden zij goed contact met onze huurders. BM Vastgoed ervaren wij als een partij die niet alleen de relatie met ons als verhuurder uitstekend onderhoud maar ook met onze huurders. Kortom een prettige partij om mee samen te werken en wij met alle vertrouwen ons vastgoed laten beheren/verhuren.

Verhuurd binnen 7 dagen

Arnhem

Huurder

Charles
My experience with BM Vastgoed is an unforgettable one.
I have heard of disappointments experienced by people in respect to housing and accommodation issues but i am glad i made the right choice to contact BM Vastgoed.

For fast response, good price, decent homes and lasting business relationship.

They are indeed your best bet when you have Accommodation matters.
Feel so happy with my new home.

Thank you BM Vastgoed for putting a smile on my face.
 😁 😁😁

Regards

T.C.MACKINSON

Direct verhuurd

Arnhem
Huurder

Huurder

Gepke Poortinga
Via Facebook kwam ik in contact met BM Vastgoed en ik ben zeer tevreden over deze makelaar! Ze zijn professioneel en bieden uitstekende service. BM vastgoed had antwoord op iedere vraag en geen vraag was teveel. Zelfs ’s avonds en in het weekend waren ze mij van dienst. Er werd rekening gehouden met mijn woonwensen en alles werd vlot geregeld. Inmiddels woon ik met veel plezier in een prachtig appartement. Al met al een fijne makelaar die ik iedereen aan kan bevelen!

Verhuurd binnen 2 weken

Arnhem
Huurder

Huurder

Glenn & Zassi
Wij (Glenn en Zassi) hebben een erg goede ervaring met BM vastgoed als bedrijf. Wij waren op zoek naar een appartement waar we met zijn tweeën voor het eerst konden samenwonen. Na het reageren op de woonplek werden we netjes geïnformeerd over de kijkdag met locatie en tijd. Tijdens de kijkdag konden we vragen stellen/ kennismaken aan de oude bewoner, de bemiddelaar (van BM vastgoed) en de huurbaas. Dit liep allemaal goed en binnen een aantal dagen hoorde we dat wij de gelukkige waren die het huisje mochten gaan bewonen. 

Toen is het allemaal erg snel gegaan. Binnen 2 dagen konden we tekenen en weer 2 dagen later hadden we de sleutel en konden we de het echt ons woonplekje maken! 

De informele sfeer tijdens het proces en de betrokkenheid van de bemiddelaar (van BM vastgoed) hebben wij als zeer prettig ervaren. Zo werd er vermeld dat we bij problemen altijd contact mogen opnemen met hun en werden wij ook bedankt voor een fijne samenwerking! 

Het voelde gewoon goed en het liep snel en goed! All met al zijn we dus dik tevreden met de service en ons nieuwe huisje!

Direct verhuurd

Arnhem

Verhuurder

Dhr. Th. Gresnich
BM Vastgoed heb ik als verhuurder van woonruimten mogen ervaren als een uitermate betrouwbare partner, die mij veel werk uit handen neemt. Men weet feilloos met welk soort huurders ik in zee wil gaan en de selectie sluit altijd perfect aan. Het is nog niet voorgekomen dat we van mening verschilden over het al dan aanvaarden van een nieuwe huurder. Ook voor de huurder is het prettig dat de makelaar weet welke huiseigenaar bij de huurder past.
De makelaar zorgt altijd voor een gedegen onderzoek betreffende identiteit, salaris en eventuele borgstelling.
De oplevering van de woonruimte door de oude huurder en het aanvaarden ervan door de nieuwe huurder verlopen altijd vlekkeloos. De betreffende oplevering- en aanvaardingsrapporten worden met uiterste zorgvuldigheid opgesteld. Dit alles bespaart mij erg veel werk en "gedoe". Dit alles geeft ik graag in handen van BM Vastgoed en zie onze samenwerking nog jaren voortduren.