Verzekeringen

Het is van essentieel belang dat jij als huurder goed verzekerd bent maar ook als verhuurder is het belangrijk hierop toe te zien. Daarom sluiten wij voor al onze huurders standaard een aansprakelijkheid verzekering af. Per kwartaal ontvangen wij een overzicht van alle betaalde premies. Zowel een zekerheid voor jouw als huurder als voor de verhuurder. Daarnaast bieden wij nog enkele andere verzekeringen aan die wij jou adviseren.  

Aansprakelijkheidsverzekering:  
Wanneer jij, een van jouw gezinsleden of huisdier schade aan derden veroorzaakt, dan levert dit vaak vervelende situaties op. In zo'n geval is het prettig dat je zeker bent van financiële compensatie. Dat kan met het woonverzekering pakket. De aansprakelijkheidsverzekering biedt die compensatie tot 2 miljoen Euro per gebeurtenis. Je bent er dus zeker van dat ook de financieel omvangrijke schades zijn gedekt. Voor het afsluiten van de aansprakelijkheidsverzekering klik hier.

Inboedel verzekering:
Jouw inboedel vertegenwoordigt een niet te onderschatten financiële waarde. Brand, diefstal en water kunnen grote schade aanrichten aan je bezittingen. Via de woonverzekeringen verzeker je jouw inboedel tegen deze risico's en nog veel meer risico's, zoals schade als gevolg van zengen, smelten en hitte. De Inboedelverzekering geeft je de financiële zekerheid die je kostbare bezittingen verdienen. Voor het afsluiten van een de woonverzekering klik hier.  

Mobiele apparatuur verzekering: 
Steeds meer mensen zijn tegenwoordig onderweg met waardevolle apparatuur. Denk aan een laptop, mobiele telefoon, fotocamera of iPod. Deze zaken zijn niet standaard verzekerd op de inboedelverzekering en als je op reis bent, dan vallen ze ook lang niet altijd onder de Doorlopende Reisverzekering. Wij zijn er echter trots op dat wij naast de woonverzekeringen, de verzekering Mobiele Apparatuur ook kunnen aanbieden. Voor het afsluiten van deze verzekering klik hier.

Uw vastgoed goed en voordelig laten verzekeren:
Als vastgoed eigenaar wil je natuurlijk dat je vastgoed goed is verzekerd. Graag brengen wij jou in contact met onze verzekeringsadviseur om te kijken of je goed verzekerd bent. Besteed hier aandacht aan. Wij zien het helaas nog vaak genoeg gebeuren dat verhuurders onvoldoende of niet (goed) verzekerd zijn. Kijk op onze vastgoed verzekeringspagina of stuur een email naar info@bmvastgoed.nl voor het maken van een afspraak met onze verzekeringsadviseur.    

 

BM Vastgoed