In samenwerking met Ro Spain kunnen wij u helpen met het kopen van een woning aan de Costa Blanca.

Een huis kopen aan de Costa Blanca

Wilt u een huis kopen aan de Costa Blanca, profiteer dan van ons uitgebreide woningaanbod. Wij zijn vooral actief tussen de noordkant van de Costa Blanca bij Denia en het ruim 240 kilometer zuidelijker gelegen Pilar de la Horadada. Hier tussenin ligt bijvoorbeeld de havenstad Alicante, een ideale uitvalsbasis voor de nabijgelegen steden Finestrat, El Campello en Santa Pola. 50 Kilometer onder Alicante ligt de badplaats Torrevieja, bekend door de zoutmeren en het microklimaat. Daarnaast bekoort de Ciudad Quesada met zijn prachtige natuur, golfbaan en huizen in moderne stijl, terwijl liefhebbers van gezellige chiringuitos en kleine jachthavens vooral aan de Orihuela Costa een huis kopen.

Wilt u een woning kopen aan de Costa Blanca?

Wij hebben sinds 2005 ervaring als het gaat om een huis kopen aan de Costa Blanca. Onze kennis en ons netwerk is voor veel Nederlanders en Belgen een groot voordeel, want niet iedereen is op de hoogte waar je rekening mee moet houden wanneer je een huis koopt in Spanje.

Diverse huizen in Spanje en aan de Costa Blanca
Bekijkt u eerst op uw gemak ons gevarieerde woningaanbod op de website (www.ro-spain.com). De handige zoekfunctie is u daarbij graag van dienst. In ons bestand hebben we bijzonder moderne appartementen en geschakelde woningen, maar ook voor een vrijstaande villa of finca kunt u bij ons terecht. Naast foto’s, de oppervlakte in m2, het aantal slaap- en badkamers en de koopprijs vindt u bij iedere woning een bondige omschrijving én een handig lijstje met kenmerken van het object.

Het klimaat aan de Costa Blanca
Een mild klimaat, witte stranden en de gemoedelijke Spaanse sfeer zijn slechts een paar redenen waarom mensen graag een huis kopen aan de Costa Blanca. Soms liggen gezondheidsreden ten grondslag aan een huis kopen aan de Costa Blanca, omdat de zachte winters met een lage vochtigheidsgraad een geschikt klimaat bieden voor mensen met gewrichtsproblemen.
Nederlanders en Belgen van alle leeftijden vinden via onze bemiddeling hun tweede woning of een huis aan de Costa Blanca waarin ze de rest van hun leven willen verblijven.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn
Door onze jarenlange ervaring hebben we goede contacten met betrouwbare projectontwikkelaars, banken en bouwbedrijven. Mede daarom bent u bij RO Spain aan het juiste adres als een huis kopen aan de Costa Blanca een idee is waar u al langer mee rondloopt. Bovendien hebben we de nodige kwaliteit al in huis, dus het wiel hoeft niet twee keer uitgevonden te worden. Dat verklaart ook waarom kwaliteit niet duur hoeft te zijn en juist dát ons motto is. Een huis kopen aan de Costa Blanca houdt overigens niet in dat u direct naar Spanje moet. RO Spain staat op alle Second Home beurzen in Nederland en België. Ook zijn wij één keer per maand in Nederland. Dus mocht een huis kopen aan de Costa Blanca voor u een optie zijn, dan maken we ook in het hoge noorden graag een afspraak met u.

BM Vastgoed