In samenwerking met Atlas International kunnen wij u helpen met het kopen van een woning in Spanje.

Het kopen van een huis in Spanje doet u niet van de ene op de andere dag. Wij geven u de mogelijkheid om tijdens een bezichtigingsreis u uitgebreid te laten informeren, de omgeving te leren kennen en uiteraard de woningen die voldaan aan u wensen, te gaan bezichtigen. Deze bezichtigingsreis zal drie à vier dagen duren en wellicht vindt u uw droomhuis! Hieronder vindt u een uitleg van een Atlas bezichtigingstrip.

Tijdens deze reis gaat u de omgeving verkennen en al de woningen bezichtigen die voldoen aan u wensen. U slaapt in een uitstekend verzorgd hotel met alle faciliteiten. We nemen u mee naar de mooiste stranden, de gezellige terrasjes, de winkelstraten, heerlijke restaurants en indien u wenst is er de mogelijkheid om met anderen woningkopers te spreken, die eerder de stap hebben genomen om een woning in Spanje aan te schaffen. Aan het eind van deze reis hopen wij al uw vragen m.b.t. het kopen van een woning in Spanje te hebben beantwoord.

 

Dag 1
Bij aankomst in Spanje wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van Atlas International. U wordt door de vertegenwoordiger naar het Atlas Hotel gebracht en afhankelijk van uw aankomst tijd zult u de eerste dag al wat van de omgeving gaan zien. s ’Avonds kunt u heerlijk genieten van een 3 gangendiner.

Dag 2
Na het ontbijt wordt u meegenomen om de omgeving te gaan verkennen en om de woningen te gaan bezichtigen. ’s Middags gaat u lunchen in een speciaal geselecteerd restaurant. Na de lunch gaat u verder met het bezichtigen van woningen. U keert terug in het hotel om even te ontspannen en alles op u in te laten werken en s ’Avonds wordt u opgehaald om te gaan dineren.

Dag 3
Na het ontbijt wordt u weer opgehaald om wederom de omgeving te gaan verkennen en uiteraard om de woningen te gaan bezichtigen. Aan het einde van de dag keert u weer terug in het hotel om te relaxen en alles op een rijtje te zetten, want u zult veel indrukken hebben opgedaan. s ’Avonds wordt u uiteraard weer opgehaald om te gaan dineren.

Dag 4
De laatste dag begint met een ontbijt, Deze dag kan gebruikt worden om nog een aantal nieuwe woningen te gaan bekijken. Wellicht dat u al een keuze heeft gemaakt en heeft u uw droomhuis al gevonden en gebruiken we deze dag om zakelijke aspecten af te handelen. Daarna wordt u door de Atlas International vertegenwoordiger weer naar het vliegveld gebracht.

U heeft u droomhuis tijdens deze reis gevonden? Dan gaan wij op de laatste dag, als u uw beslissing definitief heeft genomen, alle details; het totale kostenplaatje, de jaarlijkse lasten, wettelijke formaliteiten, vluchtaanbiedingen, meubilair, het verhuurpotentieel enz. enz. met u bespreken. En wellicht vliegt u terug naar Nederland om weer snel terug te keren naar uw woning in Spanje! 

Gaat u met vakantie naar Spanje of bent u misschien op bezoek bij vrienden of familie, dan kunnen wij u tijdens uw verblijf en wanneer u het beste past, zoveel mogelijk woningen laten zien. Onze Atlas International dag trip is bedoeld voor mensen die ons graag ter plaatse ontmoeten en is specifiek ontwikkeld om daaraan te voldoen. Op die manier kan u ontdekken wat er beschikbaar is en wat de huidige aanbiedingen zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

Kosten
Voor €149,- p.p. incl. btw. boekt u een vrijblijvende bezichtigingstrip. Wij willen u graag benadrukken dat de bezichtigingstrip volledig vrijblijvend is en er geen kosten in rekening worden gebracht wanneer u besluit geen woning te kopen. 

Heeft u interesse in onze bezichtigingstrip? Laat dan hier uw contact gegevens achter.
Nadat u uw gegevens heeft achter gelaten nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Uitgelicht

Social

Recent bekeken