In 6 stappen naar jouw droomwoning


1. Inschrijving:
Voordat je een huurwoning kan gaan bezichtigen, vragen wij eerst om je in te schrijven via onze website. Je kan eenvoudig en kosteloos een eigen account aanmaken via onze website. Nadat de inschrijving bij ons binnen is gekomen wordt er contact met je opgenomen om de woonwensen verder te bespreken. Wanneer de inschrijving compleet is kan je onbeperkt reageren en onze woningen bezichtigen. Voor woningen die buiten een straal van 25km van Arnhem liggen berekenen wij eenmalige bezichtigingskosten.

 


2. Geschikte woning gevonden:
Wanneer je een woning hebt gevonden op onze website die je graag wilt bezichtigen kan je eenvoudig je interesse kenbaar maken en een bezichtiging inplannen (hiervoor dien je wel ingelogd te zijn). Nadat deze bij ons binnen is gekomen ontvang je van ons per email een bevestiging en zal je samen met de verhuurmakelaar en/of de verhuurder de huurwoning gaan bekijken.

 


3. Je wilt de woning graag huren:
Wanneer je de woning die je hebt bekeken graag wilt huren dan vragen wij in de meeste gevallen om: 
- Recente loonstrook (wanneer je in loondienst bent)
- Werkgeversverklaring (wanneer je in loondienst bent)
- Accountant gegevens / inschrijving KVK (indien je een zelfstandig ondernemer bent) 
- Kopie ID of paspoort
- Uittreksel bevolkingsregister
- Verhuurdersverklaring (wanneer je al gehuurd zit)
- Een borgsteller (wanneer je studerend bent of een laag inkomen ontvangt)

Wanneer je deze documenten al hebt aangeleverd voordat je gaat bezichtigen kunnen wij direct aan de slag en je voorstellen aan de verhuurder. Wij voeren altijd een huurdercheck uit, maar pas wanneer jij hiervoor toestemming hebt gegeven. Wanneer de verhuurder ook akkoord heeft gegeven wordt het huurcontract opgemaakt.
4. Huurcontract:
Het huurcontract wordt door ons of de verhuurder opgesteld. Eventuele aanpassingen aan de huurovereenkomst kan je doorgeven wanneer je de concept huurovereenkomst van ons hebt ontvangen.
De eventuele aanpassingen worden besproken met de verhuurder en bij akkoord wordt de definitieve huurovereenkomst opgesteld en kunnen de contracten worden getekend.
5. Sleuteloverdracht / oplevering:
Tijdens de oplevering wordt door jou, de verhuurder en eventueel de verhuurmakelaar de woning geïnspecteerd en wordt er een inspectie rapport opgemaakt. Nadat de inspectie heeft plaatsgevonden, wordt de huurovereenkomst getekend en ontvang je de sleutels van je nieuwe huurwoning! 

6. Kosten:
In vergelijking met vele andere verhuurmakelaars brengen wij geen bemiddelingskosten in rekening en vragen wij je vooraf geen inschrijfkosten te betalen. Wij rekenen enkel administratiekosten van €250,- te vermeerderen met 21% btw. Deze kosten ben je uiteraard pas verschuldigd wanneer je een woning bij ons wilt gaan huren. Wil je dat wij exclusief voor jouw een woning gaan zoeken zodat jij als eerste een woning kan bezichtigen? Meld je dan aan als V.I.P.

Ben je benieuwd wat onze huurders vinden van onze dienstverlening? Kijk dan op de pagina "wat vinden onze klanten". 

BM Vastgoed